Skip to main content
Waarom ons ambachtelijk schepijs?

Wij hebben 24 soorten vers gedraaid ambachtelijk schepijs. Vers fruit is de basis van het Italiaans sorbetijs en Belgische chocolade en de mooiste karamel uit Engeland wordt verwerkt in het melkroomijs. Naast losse bollen schepijs op een Deense hoorn of in een beker kun je ook kiezen voor een coupe of sorbet. Deze coupes serveren wij in een mooi glas in de ijssalon of op het terras. Bekijk onze ijskaart.

Heeft u een allergie, bijvoorbeeld gluten of lactose?
In de ijssalon hebben wij een ruimte keuze ijssoorten die u toch mag hebben. 
Onze handige ingrediëntenkaart vermeld van elke schepijssoort de ingrediënten en samenstelling, zo kunnen wij met u een goede keus maken. Overtuig uzelf en maak een keuze uit al deze mooie soorten.

Of kiest u liever voor ons meer dan beste softijs?
Ons softijs is bekroond en we mengen en kloppen het zelf. Onze Dupon ijsmachine is de Rolls Royce onder de ijsmachines en maakt voor u een heerlijk luchtig softijsje.

Onze romige Milkshake ?
Ook de ijsmix van onze milkshakes mengen en kloppen we zelf. Hierdoor zijn onze romige milkshakes een aanrader. We hebben vier bijzondere en vertrouwde smaken. Bijzonder is de koffiemilkshake en de tropische passievrucht mango. Vertrouwd en net iets specialer zijn de Aardbei- en Vanilleshake.