FRISDRANK
Wij serveren onze frisdrank in 200 ml flesjes

Coca Cola 2,25
Coca Cola Light 2,25
Fanta Orange
2,25
Fanta Cassis 2,25
Sprite 2,25
Nestea Ice Tea (sparkling) 2,25
Rivella 2,25
Kinley Bitter Lemon 2,25
Kinley Tonic 2,25
   
NIEUW! Fritz-Limo*
Serveren wij in 330 ml flesjes. 100% natuurlijk. Koolzuurhoudende limonade met een verrassende smaak!
 
Fritz-limo*
Appel-kersen en vlierbes
3,15
Fritz-spritz*
Biologische rabarber
3,15
  * indien voorradig  
   
   
Flesjes mineraalwater of kraanwater  
Chaudfontaine rood 2,25
Chaudfontaine blauw

Chaudfontaine, de enige mineraalwaterproducent die EWS goud heeft ontvangen voor leiderschap in duurzaam watermanagement: een Europese primeur! Dit Europese certificaat is een erkenning voor de investeringen in duurzaamheid die Chaudfontaine al 10 jaar doet op haar productievestiging. De unieke zuiverheid van het water van Chaudfontaine is al langer bekend.

2,25
Grote fles kraanwater - 500 ml

glaskraanwaterEr wordt heel erg veel reclame gemaakt voor bronwater. De strekking is bijna altijd dat bronwater volgens de makers heel erg gezond. Maar wist u dat kraanwater aan meer kwaliteitseisen moet voldoen dan bronwater? Bovendien komt bronwater vaak uit een bron waaruit ook ons kraanwater wordt gepompt. In veel gevallen drinkt u dus precies hetzelfde water. Wij verkopen een groot glas kraanwater goed voor u en het milieu.
0,75

SAPPEN & Zuivel

Biologisch Appelsap
2,25
Biologische Jus d'Orange
2,25
Biologische Appel & Vlierbes (indien voorradig) 2,25

Zuiveldranken

Melk groot glas 1,95
Chocomel 2,25
Fristi 2,25
Warme chocomel groot glas
2,50
Warme chocomel met slagroom 3,00
Warme chocomel met slagroom en een scheut berenburger
3,75
Slagroom 0,75

WIJN

Witte wijn (flesje 250 ml) 4,25
Rode wijn (flesje 250 ml) 4,25
Rosé wijn (flesje 250 ml) 4,25
Fles wijn 750 ml wit, rood, rosé
Hoeveel glazen wilt u erbij? De rest van de fles neemt u gewoon mee.
16,95

BIEREN

Heineken (flesje) 2,50
Amstelbier (flesje) 2,50
Wit bier (flesje) 2,75
Amstel Malt (flesje) 2,25
Radler Amstel 2% alcohol 2,25

Likeuren

Amaretto Disaronno  4,25
Cuarenta y tres 43  4,25
Cointreau  4,25
Grand Marnier  4,25
Baileys  4,25
   

It Frysk Slokje

Berenburg 2,50
Oranjebitter 2,50
Port 3,50

Bij de borrel

Bourgondische bitterballen (6 stuks) 4,25

Andere Koffie

Earnewâldster koffie
Verse bonenkoffie, Berenburg, bruine suiker en geklopte slagroom
4,75
Irish Coffee
Verse bonenkoffie, Irish whiskey, bruine suiker en geklopte slagroom
4,75
Scotch Coffee
Verse bonenkoffie, Scotch whisky, bruine suiker en geklopte slagroom
4,75
Spaanse Koffie
De Spaanse koffie wordt traditioneel gemaakt met Tia Maria. Hier breken we met deze traditie want met Licor 43 is de koffie nog lekkerder
4,75
French Coffee
Verse bonenkoffie, een scheut Grand Marnier of Cointreau, bruine suiker en afgedekt met slagroom. Geef de keuze van uw likeur door aan onze bediening
4,75

Voor alle producten geldt indien voorradig
  • Patat

    patat

    Onze friet is vers dus geen diepvries. Zodra de grote frietaardappelen worden geschild, gewassen en gesneden tot mooie Hollandse frieten worden ze onmiddellijk voorgebakken in verantwoorde plantaardige olie van 170 graden. Hierdoor krijgen ze ruim de tijd zodat de patatten hun eerste garing krijgen. De inmiddels zachte frieten worden dan uit de olie gehaald en krijgen rust om door te garen en af te koelen. Deze procedure is een belangrijk proces om op een later tiidstip goudbruine
    friet te krijgen. Dit zogenaamde afbakken gebeurt op een hogere temperatuur in plantaardige olie die rijk is aan omega 3 vetzuren. Hierdoor worden onze frieten krokanter en veel minder vet. Verantwoord en beter dus en vooral lekkerder. Ovetuig uzelf!
  • Kroket

    kroket

    ln het jaar 1705 wordt het eerste recept geschreven voor het maken van de croquette, oftewel de kroket door de kok van Lodewijk de veertiende van Frankrijk. De eerste kroket zag er in die tijd anders uit dan de kroket die we tegenwoordig kennen, namelijk in de vorm van een ei.
    De vleesvulling op basis van ragout werd, net als tegenwoordig, door het paneermeel gerold om vervolgens in dierlijk reuzelvet gefrituurd te worden. Lodewijk lV was gek op deze lekkernij. Na deze eerste vleeskroket zijn er nu veel variaties zoals de goulashkroket, de aardappelkroket, de biologische Amsterdamse kroket en nu tijdelijk in ons assortiment: de saté kroket. Een pure kroket rnet kruidige satévulling met pinda.

    Overtuig uzelf! Onze kroketten worden gebakken in verantwoorde omega 3 plantaardige olie. Veel krokanter en minder vet.
  • Frikadel

    frikadellenDe frikadel werd ín 1954 gelanceerd in Dordrecht. Slagers Gerrit de Vries maakte gehaktballen die hij aan de horeca verkocht.
    Door een wijziging in de Warenwet moest hij zijn product, dat in de smaak viel bij zijn klanten, veranderen.

    Zljn oplossing was wel de vorm maar niet het recept dat uit kip, varkensvlees, kruiden, paneermeel, ui en bindmiddel bestaat te wijzigen: van de bal maakte hij namelijk een worst. De naam voor zijn product werd hem door een Duitse snackbarhouder ingefluisterd: daar bestond de Frikadelle, een platte gehaktbal.

    De Vries maakte hier frikadel van. De Vries geeft toe dat Jan Bekkers van snackfabriek Beckers uit Deurne van de frikadel in 1959 een gladder en fijngemalen exemplaar maakte zoals we dat nu nog kennen.