PLATES & MAALTIJDEN
Onze friet is vers, dus geen diepvries en wordt twee keer gebakken in verantwoorde plantaardige olie.
De temperatuur van de olie wordt automatisch elektronisch gecontroleerd en systematisch gefilterd en garandeert een constante kwaliteit. Hierdoor is de friet minder vet en vooral veel lekkerder en dat proeft u.
Pindasaus maken we zelf en we gebruiken de beste mayonaise van Oliehoorn.
Plate malse kipschnitzel Heerlijk gekruid en voorzien van een krokant laagje |
13,75 |
Plate gepaneerde schnitzel Schnitzel gemaakt van varkensvlees |
14,75 |
Plate varkenssaté Drie stokjes saté met zelfgemaakte pindasaus |
14,75 |
Plate gehaktbal Hollandse gehaktbal van slager Rypma uit Gytsjerk |
15,75 |
Plate kipsaté Drie stokjes saté met zelfgemaakte pindasaus |
14,75 |
Alle bovengenoemde plates en stoofpotten worden geserveerd met verse frieten, frisse ijsbergsla, komkommer, tomaat, augurk, dressing en Oliehoorn mayonaise | |
Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten
Voor alle producten op deze kaart geldt indien voorradig